happy halloween!

dags for halloweenparty!!! :D
haha, kan bli bra.. ska snart aka och mota laura, sen aker vi till jess och fixar utkladnad mm och sen blir det utgang pa liquid, ett stalle i newbury :)
sa idag far jag inte sova i min underbara sang tyvarr! men det ar det val vart, hehe

imorn blir det chilla pa dagen, umgas med familjen. ska ska jag babysitta igen, at en ny familj. en 3arig kille tror jag :)
bra med lite pengar! pa sondag ska jag och sofie till reading, kolla shopping och ga pa bio! dom har primark i reading!! haha. varfor aka till london.... ;) hoppas dock fortfarande pa att donna och nicks lagenhet i london ar ledig nasta helg ocksa, sa vi kan aka dit da istallet.. vill inte missa chansen!!

igar lagade jag asgod mat at mig och tjejerna! tortillas med en kycklingrora typ, mums! och idag bakade vi scones!! yummiyummi.. tjejerna ar ute och gor trick or treat nu, dom har langtat hela dagen.

satter punkt dar for idag!
xxx
lindsy

heey

nu antligen har jag fixat lite bilder!!

min dag idag ar lite seg for tillfallet, tjejerna kollar mest tv vilket ar sadar och jag kommer inte pa ngt bra att gora. men jag ska fraga om dom vill bygga koja!! :D vi har varit i hungerford ocksa, pa bilblioteket!

lagenheten donna och nick har i london ar ledig i helgen, sa jag vill sa sjuukt garna aka dit, utgang pa kvallen, och sa sova dar. men laura jobbar.. :( och sofie ville inte ga ut, hon gillar inte att dansa. jag vill dansa!! haha. sa vi far se hur det blir. hoppas pa att ingen flyttar in forran efter nasta helg, da kanske jag laura och jess kan aka nasta helg istallet! i vilket fall blir det sakert en dagstripp till london med sofie pa lordag :)

har ar vara sjukt snygga muffins vi gjorde igar! tjejerna kallade dom rasberry mountains och chocolate stones eller nat haha.. valdigt intressant form !




simhallen med tjejerna..



hostpromenad






nu ar det nog dags for kojbygge!
hejda

relax

hejhejhej

har precis unnat mig ett langt, varmt bad med harinpackning, peeling och allt vad det innebar. ett litet eget spa med tanda ljus och musik haha, lite romantiskt sadar for mig sjalv! jatteskont:)

idag blev det simhallen med tjejerna, skoj men jag var trott efterrat! innan det gick vi promenad, sol idag igen (ok,regn pa eftermiddagen..) och sa bakade vi muffins! kan va bland dom godaste! det var kul :)
imorn ska vi in till hungerford och halsa pa donna pa hennes jobb och sen ga till biblioteket!

har varit duktig och vart pa gymmet idag oxa, och till min glada forvaning fick jag se att en instruktor jag traffade pa ett annat gym en gang, jobbade har med!! :D haha, han ar asrolig, charmig, och ler heela tiden. kommer fran afrika tror jag, langa rastaflator och asfit! jag gillart.

dags for sangen antar jag, ar inte lika trott nu pa dagarna faktiskt som jag varit mina forsta veckor har.. kroppen kanske har kommit in i allt det nya, hehe. imorgon maste jag forsoka plugga engelska!!
(forsoker fortfarandre fa upp lite bilder har och pa facebook, men datorn strejkar gang efter gang..)

loads of love
linda

pianisten

tjabba tjena halla! (jag gillar stavelsen med a..)
precis fatt samtal fran sverige, mkt trevligt!

maste beratta om igar, vi var pa en pub for en drink, lite fyra-i-rad spel och chips!
varje sondag ar det tydligen "pianobar" dar, nice med lite bakgrundsmusik - det gillar vi.
men detta slutade med att JAG satt vid pianot!!! haha. konstig situation, har inte rort ett piano pa mer an 3 veckor och plotsligt var det som en konsert. gick val sadar haha, kom inte ihag hur laten var riktigt men det var skoj!:D
och nick och donna var stolta och glada ! haha na men dom ville tydligen garna hora mig spela, sa darfor fragade nick pianisten om jag fick lov att spela ngt (mer eller mindre med min tillatelse). saknar verkligen mitt piano faktiskt!

jaja, thats it. roligt men annorlunda! :)

lordagen var mkt trevlig, det blev pizza, vin, film och biljard! ingen av oss, jag laura och jess, var direkt nagon hejare pa biljard sa ni kan ju tanka er hur det gick! sen sov vi dar och sondagsmorgonen gick mest at till att leka med rex, 3 ar. jag skulle egentligen hangt med pa bio igarkvall men familjen har var sa sega med maten sa jag hann inte.. mat gick uppenbarligen fore bio for mig ;)

idag har jag haft forsta lovdagen tillsammans med tjejerna! det blev langpromenad (dom ar inte sa bra pa powerwalk sa det blev kort promenad i langd, lang promenad i tid). skoont med frisk luft och sol! kanns verkligen att det ar host.. :) eller vinter?

sen spelade vi ett roligt spel nar man har ett kort i pannan med en bild pa, tex en bil, en gurka, en hund eller vadsomhelst, so du sjalv inte kan se. sen har du en minut pa dej att fraga dom andra "am i an animal? am i a car? am i something in the house?" osv! ratt skoj! och sa larde jag dom lite kortspel, tack for tipset morfar!! dock ar dom inte lika smarta som jag och sis var nar vi var sma sa det blev bara finns i sjon (eller find it in the sea som jag dopte det till haha). for visst kunde vi plump och poker nar vi var 7 ar morfar?

sen korde jag till en lekplats, da borjade det dock regna och var svinkallt sa vi var dar i 5 min.. lyckat :)
imorn blir det nog simhallen!! och sa ska jag laga torsk for forsta gangen i mitt liv, oj oj oj oj.
fick lite bra tips om tex picknick och skridskoakning av pappa oxa som jag kanske anvander mig av senare i veckan. 

nu ar det nog dags att sluta, tror donna och nick kommer hem nu. jag blev plotsligt barnvakt ikvall, men jag hade anda inga planer sa :)

ska ner och ata banan och dricka te!! (ingen bra blandning dock)
take care everyone. saknar er!

xoxo
linda

ps. min vistelse i sverige blir mellan 18 dec och 4 jan, sa for er som inte vet sa aker jag tillbaka hit efter nyar :)
stay cool!

idag

har inte varit min basta dag... suck.
men nu ar jag redo for en kvall hos laura, finally.
och jag fick mitt starbucks tillslut! :)

har varit i reading med donna och tjejerna, bara fonstershoppat dock. men det var hur stort som helst!! maste ta en heldag dar ngn gang med laura, shoppa och sen bio.. =)

im on my way, sa jag satter punkt dar!
speak soon.
x


starbucks!



vill ha nu :)

london!!!! nice nice


skoor


engelskaplugg, jiihaa

half term

hej!
idag borjar tjejernas lov i skolan, half term, sa fran och med idag jobbar jag heldagar! hela nasta vecka och man-ons veckan darpa... lite segt! men sa lange vi kommer pa ngt att gora ar det nice. ngn som har nagra bra forslag? vad gor man hela dagarna med en 5aring, 7aring och 9aring? :)

igar var vi pa bio! jag laura sofie och jess. mkt trevligt. "burn after reading", knepig film men sjukt rolig. brad pitt gjorde hela filmen!:D jag korde, och det kandes som jag korde i en evighet. morkt, regn, och pa fel sida vagen. inte min favorit :(
tog typ 2 timmar fram och tillbaka - drygt - vi hamtade upp jess och sofie pa vagen.. konstigt att det inte finns bio narmare har, nar vi har en hyfsat bra bio i lilla vanersborg!

snart ska jag fixa lite lunch har, ta en dusch, sen ska vi ga till lekplatsen hehe.. hoppas tiden gar fort! tjejerna kollar tv, och helst ska dom inte gora det sa mkt, men det ar som sagt sa svart att komma pa saker att gora! ikvall ska jag sitta barnvakt for en annan familj :) var dar en kortis igar for o traffa barnen. jattesota! men alex, 2.5 ar, pratar bara franska (om han pratar). det kan ju bli en utmaning haha! det blir jag, dom och min sex and the city box! :D barnen ska anda sova..

jag vill till london imorn.. :) men har nog inte tid och ork till det. far se vad som hander i helgen, imorn ska jag iaf hem till laura pa kvallen!! 

that's all for now.

xoxo
linda

18:e

december kommer jag hem!!!!! :)
sa tjejer, jag ar oppen for forslag infor nyar! :D
kanske hinns det med en liten tripp till stugan i salen med familjen oxa! :)

nu ska jag sova, college imorn!

linda the chef

jag lagar varsta maten! korv och mos, moset ar orange!!:D sweetpotatoe, har vi det i sverige?
maste laga det bra, for donna och nick ska ata nar dom kommer hem fran puben ! haha. det gar upp for mig nu att jag inte lagat sa mkt mat dar hemma hos mina kara foraldrar.. :) mamma, du ska fa skicka lite recept sa jag kan laga mer mat, familjen langtar efter svenska kottbullar sager dom haha.

igar var jessica "sjuk", sa jag var hemma hela dagen med henne. hon ville mest hoppa hopprep och leka hela tiden sa jag vet inte hur allvarligt det var.. men idag ar hon faktiskt valdigt hes och hostar! fast hon var i skolan idag, jag oxa. det ar ganska kul faktiskt! borjar bli battre kompis med alla i klassen ocksa. sa iaf, vi far se om jag blir hemma med jessica imorn...

annars ska jag antligen bli medlem pa gymmet imorn! ga pa "freestyle", vet inte riktigt va det ar for pass :) kanske simma lite ocksa, gymmet ar jattesnyggt! och sa blir det kanske bio pa kvallen med sofia och laura.

ska snart forsoka ladda over lite nya bilder pa facebook!
(tror jag tar med min (okej pappa - din) barbara dator hit efter jul, med tanke pa hastigheten pa den pa mitt rum har. nu sitter jag vid familjens).

back to work!! (matlagningen)

forresten, om nagon som laser ar sugen pa att komma hit till mitt omrade i england sa finns det en familj som soker en aupair! :) svar behovs snarast. verkade vara ratt chill, 2 barn men mamman va hemmafru! haha. keep in touch.

xoxo




Sunday

andra helgen har i england.. idag har jag slappat, pluggat engelska, och varit i simhallen med tjejerna! ratt skoj :)
sitter och kollar flyg hem, for christmas! langtar lite .. :) men allt ar dyrt! far se vilka datum det blir.

igar var jag och sofie, en svensk tjej jag traffat, i london!!!! wehej. jatteskoj, och for er som kanner mig behover jag inte saga att det blev lite shopping... =) sa vi gick mest runt, fikade pa starbucks vilket man inte kan vara utan, och njot av storstaden. vill dit nasta helg ocksa haha, det var inte sa farligt dyrt att aka dit faktiskt. sa lange man inte shoppar upp pengarna!

sa, allt flyter pa. ska snart ata middag har, lasagne! imorn ska jag nog fixa medlemsskap pa ett gym, hurtig som jag ar. finns nagra roliga pass att ga pa iaf! kanske blir bio ngn kvall i veckan, och pa fredag ska jag vara barnvakt i en annan familj. lite extra cash ar alltid bra. pa lordag ska jag hem till laura, dom flyttar i veckan sa hon har lite halvt inflyttningsfest! niice.

satter punkt dar for idag, kommer inte pa nagot roligt som hant som jag kan beratta om.. :D
saknar er.

xoxo
linda


hej!

skon dag idag, gick upp vid nio och at frukost, slappade, sov lite till haha och forsokte gora min engelskalaxa.. det ar svart!! sen hade jag lite langtrakigt men da horde laura av sig och vi akte in till marlborough for en fika och sa.. satt i en park och bara pratade, det var jattetrevligt! kul att lara kanna henne battre. vi ska nog hitta pa ngt i veckan ocksa, for pa fredag aker hon hem nagra dagar sa i helgen blir jag sjalv :P om jag inte ar med sofie, den svenska tjejen. hon verkar trevlig ocksa men hon bor ratt langt har ifran och hon har ingen bil, crap.. marlborough by the way ar jattefint!


jessica, jag, millie, beth


i fredags nar jag var ute med hundarna sag jag 7 radjur! :D haha. men det var jattefint, dom var valdigt nara mig och stod liksom uppradade i solen! :) du skulle varit med pappa;)

sa, helgen har varit bra. finns som sagt inte mkt att gora an nar jag inte kanner sa mkt folk. men i veckan ska jag nog borja pa ett gym sa kanske man hittar nan dar! igar var jag barnvakt pa kvallen, donna och nick var pa fest med vanner, sa det blev x-factor med tjejerna och sen sex and the city by myself :)

imorgon borjar mitt liv som aupair pa riktigt! donna borjar pa sitt jobb och jag ska gora det jag ska gora:P
ar lite orolig for matlagningen men det loser sig.. och jag lar ju komma in i det. hm, what else can i say..
lagger upp bilder pa facebook fran min avskedsfest for er som vill se. och bilder harifran finns ocksa nu!

blir kanske lite sex and the city ikvall ocksa, eller tv med nick och donna. ska ga och saga godnatt till tjejerna snart!
ha det bra!

xoxo
linda

my first friend!

haha japp, idag har jag traffat min forsta nya van har i UK. forhoppningsvis;) hon heter laura och ar oxa aupair, vara aupair-mammor ar kompisar:) sa idag var vi allihopa pa ett mysigt fik ute i solen! jag laura och en ny svensk aupair som jag inte traffat an ska hitta pa ngt i helgen!

imorn ar det college igen, hoppas det blir bra! ska kora pa stora vagen dit, sjalv :p men har vant mig vid vanstertrafiken, bara jag hittar sa ska det nog ga bra. har varit en slapp dag idag, eftersom donna ar hemma hela denna vecka sa finns det inte sa mkt att gora. men jag lamnade och hamtade tjejerna i skolan, var pa lekplatsen ett tag och tog langpromenad med hundarna. ute pa ett stort falt! var jatteblot om fotterna nar jag kom hem :)

imorn fyller donna ar, jag har ingen present men hoppas att det inte gor nat. kanns nastan overdrivet, bara varit har 4 dagar trots allt. men jag skrev under pa kortet;) sa imornkvall ska nick och donna ut o ata, da ska jag va hemma med tjejerna! babysitting! blir val en film eller sa...

nu maste jag ga.. ner och kolla om jag kan hjalpa till med maten.. men det luktar redan klart.. :/
forsoker iaf hjalpa till med allt som gar, fragar sa ofta jag kan:)
sen blir det sangen! upp tidigt!

lots of love
linda

here I am

blir inte manga rader nu, men bara for alla som vill veta sa ar jag framme och forsta dagen har gatt! familjen ar jattesnalla och barnen jattesota! de har redan fragat om jag ska bo har foralltid.. hehe. har mest tagit det lugnt idag, kollat tv, atit middag och varit pa en pub! verkar vara en mysig by. rummet ar fint, kommer bilder har och pa facebook inom kort. datorn ar helt okej men inte den snabbaste sa darfor orkar jag inte ladda ovar fran kameran nu..

imorgon ska jag o donna (mamman) till college o kolla engelskakurser. ska se om det finns sanglektioner att ta ocksa! :) och sa far vi ut o kora lite vanstertrafik! har ocksa redan rakat lovat millie, 9, att rida med henne ngn gang! hjalp!:D
far inforskaffa mig en dvd ocksa tror jag, om jag hittar ngn billig! fanns inte pa rummet och tror inte gossip girl, prison break, SATC och one three hill kommer trivas i denna dator ;)

speak soon!
xoxo

next stop: UK

hej på er!
nu gäller det! :) nästan packat klart... är nervös, på ett bra sätt!

fast ska börja med å skriva om igår, braaa kväll! tack alla som var där! trodde aldrig att nästan 35 pers skulle funka, men se vad bra det gick :D hoppas alla hade kul, det hade jag. kommer sakna er:)
och tjejer, om ni läser, ingen bli nånsin så bra som oss på å dansa på hemmafester! haha..
det blev iaf mat, bål (och den var inte alkoholfri ni som trodde det haha), lek, röj, sång och gitarrspel av några (bra där), och bara massa bra folk! har massa bilder, kommer på facebook inom snarast för er som vill se.


så tillbaka till min englandsresa. förstår inte hur mycket grejer man ska ta med sig. känns som jag ska till andra sidan jordklotet och komma hem om 5 år. men så är det ju inte! men hoppas att allt får plats!
flyget går 8 imornbitti, och kl 9 engelsk tid står donna, nick, beth och jessica å väntar.. :) millie, äldsta tjejen, får va i stallet så att jag ska få plats i bilen haha! tror det kommer bli bra iaf, känns så. alla är välkomna att hälsa på!! :D

hade en jättebra födelsedag också btw, och tack för alla presenter! från alla igår med, alldeles för snällt:) idag har bästa släkten varit här, mys. varit och sagt hejdå på mina jobb också, känns bra men lite tråkigt, speciellt på scorett hehe..

nu ska jag ladda över massa musik till mobilen, väga väskan och packa det sista, ringa några å säga hejdå och sen försöka sova inte alltför sent. ska försöka skriva imornkväll redan!

så, jag sätter väl punkt där. take care everyone!
xoxo
linda

hej

gaaahh, torsdag, fredag, lördag, sen åker jag!! känns helt konstigt att det är så snart :) men ska bli underbart! måste mejla familjen nu..  såå skönt att ha gjort sista dagen på mcdonalds, bjöd på godis och som vanligt var det populärt på ett ställe med bara hamburgare haha.

sitter å kollar idol och hostar.. har så sjukt mkt att göra nu, imorn är det upp tidigt, få lite presenter förhoppningsvis;) städa, handla å massa sånt. party på fredag, blir mkt folk men nog grymt. och så släktkalas på lördag och packapackapacka.. hur ska jag få med mig allt??
nu har jag köpt ny digitalkamera, så det kommer läggas upp bilder från england både här å på facebook, om någon vill se! den är rosa och skitsnygg!

har nog inget roligt att berätta, skriver på lördag igen innan jag somnar min sista gång på ett tag i min säng:D
take care

xoxo
linda

RSS 2.0