40 timmar

tills jag landar i sverige ;)

Sista helgen har innan hemgang var mkt bra, lordagen bakade jag och laura pepparkakor och lussekatter, pa sjalvaste luciadagen och allt! johanna blev tyvarr magsjuk.. :( men det var valdans kul och blev gott! :D sen kikade vi film och pa kvallen var jag barnvakt har, sag x-factor finalen och bara chillade. i sondags blev det london... :) slosade sista lonen och bara njot!
kopte aven en jacka jag kollat pa ett tag =)

ar forkyld nu dock vilket ar mindre kul, kom hit forkyld och aker hem forkyld, haha!
langtar iaf jattemkt hem nu. blir kanske goteborg och liseberg med familjen pa torsdag :)
ska ta tag till heathrow vilket gar 06.13 pa morgonen - skooont!

idag hade jag sista lektionen i skolan, var ratt skoj som vanligt men har lite plugg over lovet... :/
ingen sanglektion idag dock for millie och beth hade sitt julspel, mkt bra!
imorn blir det stada rummet, tvatta bilen haha, jobba lite saklart, packa, och saga hejda till tjejerna (och ge dom deras julkapp!). tankte gatt till gymmet idag pa mitt favoritpass, men antog att det kanske inte var bra med tanke pa forkylningen.. kanns segt dock eftersom jag kommer betala nu hela dec utan att va dar.

har kommer lite bilder..








det var det, nu ar det snart dags for mat hoppas jag!
kanske borjar packa lite ocksa, ar val lika bra om jag kanner mig ratt!

over and out - ses i sverige!!!!
linda

Fields of gold

ja idag sag det faktiskt ut som jag gick pa ett falt av guld! :) promenad med hundarna i stralande sol, sa frosten pa graset skimrade i typ guld i solskenet! och plotsligt sprang 6 radjur ut framfor mig - vilken naturupplevelse till promenad! :D

idag ar det 2 veckor kvar till JULAFTON, helt sjukt, gar tiden lika fort darhemma??
london i sondags var fabulous, julstamning och hela kittet. vill dit pa sondag igen haha, bara for att det ar sista helgen innan hemgang och for att det ar sa mysigt att vara dar ! :) vet fortf nagra affarer jag vill kolla efter julklappar till namner-inga-namn igen..

sanglektionen igar gick jattebra och var himla kul! sa roligt att hora att det blir battre nar man far lite hjalp:p

nu ska jag forbereda mig for att aka och kolla pa jessicas julspel! :) dagen hittills har bara gatt at till promenaden, sova, och lunch. tankte gymma men var alldeles for trott for det, sa min langa powernap var vart mkt mer .. kanske inte i langden dock! :D

har forresten hittat julklappar till tjejerna nu, varsin langarmad t-shirt till millie och beth och ett pysselset till jessica..
skont att ha det gjort. kanns som min resvaska redan ar full med julklappar btw, haha! trots att jag inte hittat sa mkt ;)

time to go
xoxo
linda





farewell

hejhejhej

igar och idag har vi haft vara sista dagar med jess har i england, nasta gang jag traffar henne blir nar jag aker till australien! ;) igar var vi pa bio, madagaskar 2, sjukt bra!!! :D "i like to move it move it". sen blev det middag pa en jattemysig spansk restaurang, kopte massa smaratter som vi delade pa. det var jag, jess, laura och johanna. trevligt trevligt! kvallen slutade med att vi gick ut haha, var inte alls tankt sa och jag var halvsugen, men det var helt okej. trott dock sa det var skont att somna i min skona sang vid halv 3 tiden! :)

idag startades dagen ratt tidigt med att tjejerna (jess,johanna,sofie och laura) kom hit och sa akte vi till marlborough, jattemysig stad, for en lunch/brunch pa ett teaplace, dom har scones och te och engelsk frukost och allt sant:) mkt bra, FORUTOM att jag vantade 1 timma pa mitt te haha... kasst! men jag at scrambled eggs on toast och scones:D sa nu har vi sagt hejda till jess, hon var lite nere saklart men det blir nog bra! trakigt att hon aker, men jag har ju inte kant henne sa lange.

efter varan frukost gick vi och kikade lite, var typ marknad i marlborough idag. mysigt!
sen har laura varit har tills nu, bara chillat, kollat klader pa asos.com och atit karamellkungen-godis! :D

ikvall blir det bara hemmakvall for mig, ska ata fish and chips med familjen - what a english day i have, right? :D
imorn blir det london!!! men inte pa mitt "begar", tro det eller ej, johanna ville dit och jag tackar ju inte nej till att hanga pa. ska forsoka fixa julklapparna nu... har ingen aning om vad jag ska kopa till kusinerna tex. finns iaf mer att valja pa i london! =) running out of money dock, mitt mal att komma hem plus minus noll ar ganska kort tror jag! :/
ev vill laura med imorn ocksa, hennes halvbror ar i london sa isf tar vi bil in tsm, billigare sa. ska iaf bli kul att komma in en gang innan jag aker hem! och kul att umgas mer med johanna, hon ar nice!

nu ska jag gora min sanglaxa, fields of gold :)
tyvarr kom millie precis in och borjade kolla tv i samma rum sa jag antar att jag far vanta lite....
saknar ljusstakar, julbord och sno! ar det sno hemma nu??

(jag laura johanna och sofie ska ha en svensk bak-dag snart, baka lussekatter och pepparkakor! :D och johanna kan gora polkagrisar, frackt!=)  fast jag vet inte om vi ger oss in pa det, haha)

stay cool
xxL

28 januari!!!!!!!!



ska JAG se dom har !!!!!!!!! :D
PUSSYCAT DOLLS here I come! :D

det blir jag, sofie och johanna som tar en tripp in till london - svenska ganget! :)
sjukt bra, langtar massa redan. kul att ha ngt att se fram emot! vi far Ne-Yo pa kopet ocksa:D

ME LIKE! <3


japp, sa for tillfallet ar jag valdigt glad:)
gardagen var sadar kul med magont och lite feber, men idag ar det mkt battre!
johanna anlande igar sa idag var jag pa starbucks med henne och jess ! hon verkar trevlig :)
kanns dock valdigt trakigt att jess ska aka hem..

men allt flyter pa har, just nu kanns det som att allt blir battre och battre faktiskt!. hittar nya kompisar, mer tillfallen att aka in till london och inte sa langt kvar tills hemvistelsen, hehe.. :)

pa onsdag kommer sofia och hanna till london for a halsa pa hannas gamla vardfamilj, ska forsoka fa tillfalle att traffa dom! tyvarr ar det dalig tajming dock, for pa fredag har vi avskedsmiddag for jess och pa lordagmorgon aker h och s hem igen.. men jag kanske far ledigt fredagmorgon vilket betyder att jag kan aka in till london torskvall och stanna till fredag-lunch.. problemet da ar bara var jag ska sova.. :) sa jag vet inte. bara valdigt synd om vi inte kan ses nar dom anda ar har! men vi far se!

om jag inte kommer in i veckan vill johanna nog till london pa sondag, hon har en kompis som ar har da, sa isf kanske vi aker in over dagen pa sondag ist! mer julstamning och julklappsshopping!! kommer dock inte aka in bade tors och son, blir lite val mkt pengar sahar innan jul :)

imorgon blir det college och sanglektion igen, niiice, men har en uppsats att skriva till pa torsdag som gar alldeles for langsamt.. fantasin star still!! vi maste borja med meningen "I knew when I woke up that this day would change my life" - och det ar den enda regeln.. tror jag ska skriva om en resa jorden runt typ, men det ar det enda jag kommit pa hittills......... segt!

nu ar klockan mkt och jag ar alldeles for uppspelt for att sova haha!
men har nybaddad sang sa det ska nog ga bra trots allt... :)

take care everyone!
xxx
lindsy




RSS 2.0