Sångkonsert

Igår hade jag och Johanna våran efterlängtade sångkonsert! :)
Jag vaknade förra fredagen utan röst och min sånglektion i förrgår gick inte alls bra, så jag var sådär halvpeppad inför konserten.. Men det gick bättre än förväntat ! Var jättekul, nästan alla som sjöng/spelade var runt våran ålder, mestadels tjejer, och jag sjöng Fields of gold solo och Come what may med Johanna. Laura, Kim, Sofie, Silke, Susi och Sofie nr2 var där och kollade också, värsta hejarklacken. Jättekul att dom kom! :) Och laura filmade så Nick och Donna kan få se för dom kunde inte komma, tjejerna hade skoldisco igår =)

Annars har veckan varit ganska vanlig, i onsdags åkte jag till Lambourn (där laura bor) för å lämna Humphrey på trimning, så medans jag väntade på det var jag hos Laura och umgicks med henne och Kitty, 10 månader :)
Igår var tjejerna som sagt på disco så på morgonen blev det hårlockning och nagellacksmålning och allt vad det innebär. Dom var väldigt förväntansfulla :) Inte hunnit prata med dom än om hur det var, men nu kom dom precis hem från en promenad så då ska jag fråga. Jag kom nyss hem också, för efter konserten igår åkte jag, johanna, laura, kim och sofie hem till laura (efter en cheeseburgare på donken:D) för lite party! =) Det var skoj, jag var dock trött och det var skönt att iaf kunna sova ut till 11 idag.

Nu ska jag in i duschen och göra mig redo för en liten londontripp igen, kusin Per är där för att göra högskoleprovet idag så vi ska umgås lite i stora staden! Tyvärr regnar/haglar det här just nu, får hoppas det är bättre i London. Jag ska sova hos Emmy så då får jag träffa henne också vilket blir nice :) Åker hem vid lunch imorn, skönt att komma hem i tid så man ändå har kvar söndagen om ni förstår! =)

Nu måste det skyndas!
XOXO
Linda

Hrrm

Åh vad jag INTE gillar att jag måste göra nytt körkort.. Fixat kort nu och det är väl helt okej förutom att jag ser jättesur ut, man får ju inte le!! Vet iofs inte om det gäller på körkort eller bara på pass men jag ville va på den säkra sidan. Sen var det ju underskriften.... Helt messed up! usch... kan ju inte göra om det heller, då måste jag beställa nya papper från sverige och bla bla bla.. När man tog körkortet fick man ju iaf chansen att göra det igen, och då sa hon till mig "man ser inget a i linda nu, det måste du skriva, det brukar du väl?", så jag gjorde om det - och nu är det inget a igen!!!!!!!! Gaahh... borde kanske inte bry mig för det spelar säkert ingen roll men jag vill bara göra om den, tänk om det inte blir godkänt eller nåt. blä.

Så jag är lite arg just nu :p

Min joggingrunda med hundarna gick iaf jättebra, kunde springa med dom löst mestadels =) Stackars Humphrey orkade inte med i min och Tillys takt i slutet dock, sakta men säkert lunkade han framåt... han behöver verkligen mer motion och bättre kondition, men är det farligt att "pressa" en hund? en fråga för pappa hehe!

Nu måste jag sova, kvällen har fördrivits med lite för mycket one tree hill och lite för lite uppsats-skrivande..
Var får ni studerande människor motivationen ifrån?


Take care folks


Wales och körkort

Ja då var det ny vecka igen!
Jag ska snart ut och springa, med hundarna. Får se hur bra det går:D
Blåser lite idag men ska inte använda det som en ursäkt utan ut ska jag ! :)
Sen blir det lite städning och så ska jag åka in till Hungerford (5 min) och ta nytt foto till mitt nya körkort.. jippie! :/
Kommer säker inte bli bra alls men men, det måste ju göras. Sen blir det fixa en grym underskrift och skicka tillbaka papprena till sverige så dom kan göra mig ett nytt litet rosa kort! ♥

I fredags var jag barnvakt och det gick väldans bra, kollade klart s5 av one tree hill och ett avsnitt Lipstick Jungle.
Sen blev det inte mycket sömn men upp kom jag för att halv 9 åka till huvudstaden i Wales - Cardiff. Laura körde och jag, Johanna och Kim var bra sällskap:D Staden i sig var inget speciellt men vi gick till slottet som också är bevarat sen läänge, och det var jättefint :) Väldigt mysigt att bara gå runt å kika, eller sitta någonstans i solen och bara chilla.
Det var även rugbyfinal i Cardiff denna dag mellan Wales och Irland, så hela staden var full av fans och poliser som hade koll på trafik och alkoholpåverkade människor ;) Så det var skoj att bara gå runt i stan också och kika i affärer och på allt folk som roade sig! Vi hann åka hem innan matchen började dock så vi slapp (?) det värsta... hade varit rätt skoj att höra alla sjunga och skrika från arenan :D
Laura skulle va barnvakt på kvällen så därför var vi tvungna att dra oss hemåt vid 5, men jag kim och johanna fördrev kvällen hemma hos sofie med lite mat och kortspel! Mycket trevligt :)

Igår var jag bara hemma här, en söndag precis som den ska va, hehe. Hade huvudvärk dock så jag gjorde inte mkt, pluggade lite och åt mat och kollade Dancing on Ice med familjen. Vi åt köttbullar igen!!! Inte svenska iofs men dom var jättegoda :) Jag var även med Millie i stallet och kollade när hon red, hon har frågat i en månad nu ;) Men det var ganska kul att kolla faktiskt!





















Nu ska jag göra mig redo inför min joggingrunda, stackars Tilly gnäller här utanför för att hon vill ut.
Hon ska bara veta vad som väntar ;)

Hoppas ni har det bra där hemma, lite vårkänsla för er nu också har jag hört :)

XOXO
Lindsy

Fredag 090320

Tjabba tjena hallå.

sitter här och har ganska tråkigt, funderar på vad jag ska käka ikväll. Jag vill ha pappas special som inte blev av häromdagen men jag har inte hittat någon spenat och utan spenaten är det ju som korv med bröd utan bröd!!

Ska iväg och sitta barnvakt om en timme, extra pengar igen kan ju va bra. ska ta med mig one tree hill och lipstick jungle så ska jag nog kunna roa mig fint =)


är det någon som har ngn bra idé på mat?? hatar när man inte är sugen på något ju!

här är iaf mina nya bikinisar och skor =)




Anyway, nu ska jag ner och fixa något, blir kanske fiskpinnar och pasta, det kände jag ändå lite för nu.. :)
jättebra mat säkert! eller varför inte pasta och krossade tomater syrran?
imorgon blir det upp tidigt för att åka till Cardiff med brudarna!


"and who am I? that's a secret I'll never tell. you know you love me, xoxo"

Godkväll

Ligger i sängen för att sova här, ännu en vääldigt varm dag har gått. Oj så skönt :)
Måste kolla upp en termometer imorn om det är varmt igen. Jag hoppas det blir det för tjejerna har studiedag, lättare att roa oss om vi kan vara ute å leka... Jag måste städa 2 timmar också dock, men det får dom stå ut med! :D

College var skoj och efter det gick timmarna åt till att promenera hundarna, plocka undan kläder i mitt rum, tvätta och hänga upp tvätt (ute förstås) och sen hämta tjejerna med mera.. Jag var förresten ute och sprang tidigt imorse, stolt är jag över mig själv!!!! Det var lite kallt dock men svettades ändå ihjäl efter 10 min, hihi.

Ikväll har jag bakat rågbröd från ikea:D brödmix såklart, lätt ska det va. Men mumsigt blev det! Sen kom tjejerna förbi och vi drack te och pratade, och kollade step up! han är såå snygg :) har 2an också så den får det bli nästa gång.
På lördag ska vi på dagstripp, antagligen till Cardiff men det kan ev bli Oxford eller Bristol istället =) beror lite på tidsbegränsning å så, men kul i vilket fall att åka iväg och se något nytt! Blir nog jag, laura, johanna och kim!

Nu är klockan 00.00 här och det är dags att sssova.
Keep in touch.
Lindsy


Helt sjukt

Va varmt det är!!! Var ute och spelade fotboll med tjejerna, dom hade kjol och t-shirt och jag svettades ihjäl med tights och linne! :D Sprang ju runt men ändå.. :)
Snart ska jag åka och tanka bilen och se om det finns fryst spenat att köpa för isf ska jag laga pappas special - potatis falukorv spenat och ägg !!!! :D

Här kommer bilder från London i helgen.. :)


Tågresan dit - plugg och Marabou ! :D


På STRADA - sötnosar :)


Vänersborgare på Starbucks!! Agnes, Casandra, Carro och Frida


Shoppingbrudar i solen =)


Snyggingar


Skoooor. Dom till höger är mina ;)


På Strawberry Moon, bästa vinkeln för Agnes där ;)


Cassi på G


Trafalgar Square i bakgrunden


Det klassiska telefonkiosk-kortet =)


Picadilly Circus


Också klassiska bakgrunden ;)


Hemresan var halvkul... ;) Fast nya skor!! :D Så det var allt från helgen, eller iaf allt som jag orkar lägga upp här hihi.
Sista bilden är på Johannas sånglektion, när vi senare övar på våran duett Come What May - konsert nästa fredag =)

Vårtecken

Fjäril, humla och sol - förstås. Det är väl lite vårtecken? Känns iaf som det är vår här nu, även om det är lite kallt på morgonen. Men hänga upp tvätt ute och va ute och leka med barnen i bara linne är väl också tecken på vår...  :)
Hur är det hos er?


Nu var det ett tag sen, jag har inte haft tid att lägga upp ngt skoj om mitt engelska liv.. :D
Ska tänka efter vad som hänt medan jag går ut på promenad med hundarna nu!.. I'll be RIGHT back!


En timmas promenad blev det och sen lite sol-lapande på gräset vilket också innebar en bortspringande hund! ojojoj, men såklart stod han där efter några minuter igen.. :) Det är helt sjukt varmt idag, ligga ute och SOLA var ju inte direkt igår man gjorde. inte i bikini dock förstås! :) Nu äter jag pitabröd med grönsaker, keso och guacamole, mums!
Så vad har hänt sen förra helgen?
Veckan var som vanligt, jobb och college med mera. Var dock på Hog's Head (en pub i Newbury) i tisdags med tyskarna och Kim, trevligt trevligt. Vanessa har lämnat oss nu så i torsdags tog vi två bilar till Swindon och käkade världens snabbaste middag på restaurang, jätteskoj med ballonger och sånt för Vanessa, men bion kallade så vi var tvugna att gå jättefort haha! Iaf, såg "Slumdog Millionare", mkt sevärd film! Gripande och hemskt på sina ställen men väldigt bra :)
Om ni ser "affishen" för den så strunta i kommentaren "The FEEL-GOOD film of the decade!", inte alls en må-bra film haha! Inte komedi heller som den säger att det ska va, väldigt knepigt det där - men som sagt en bra film :)

Sen blev det fredag och efter jobbet åkte jag till tågstationen och parkerade bilen, och tog tåget till London! Där träffade jag Casandra, Agnes, Brobeck och Frida! :D Vad glad man blir när man ser folk från hemma =)
Jag kollade in vårt underbara hostel - inte så underbart alls faktiskt men hostel är hostel, det funkar ju :) - sen drog vi ut för att käka mat med mera. Hamnade på STRADA och drack lite vin och käkade god mat och bara praatade. Sov några timmar för att på lördagen gå upp för att shoppa, som vbgarna redan hade gjort massa på fredagen haha! Men det var jätteskoj, för mig blev det ett par jeans, vita converse, pumps, och lite smått och gott på primark som tex strumpor, strumbyxor, rosa söta sommarskor, 2 bikinis och 2 koftor. Ibland är allt primark väldans bra.. :) Så ja, skoj var det fram tills eftermiddagen ngn gång när vi var inne i Octupus på Carnaby Street, och jag plötsligt märker att min väska inte väger lika mycket längre. Eller någon sån känsla måste jag ha fått för jag kände på väskan och öppnade den fort för att se att min plånbok var borta! KUL! Och dum som man är är ju inte första tanken - den är stulen! - så att man kollar om någon springer där i från eller så (det gör väl säkert inte proffesionella ficktjuvar men man vet ju aldrig) utan vi började leta i allas påsar och sånt, men ingen plånbok där såklart. Så jag gick tillbaka till Topshop där jag använde den senast men där fanns ingen heller, så upp med telefonerna för att ringa å spärra 4 kort som jag så smart hade med mig. Bra igen att ha föräldrar hemma i sverige som hjälper en med allt i vått och torrt :)
Så det var inte mycket mer med det, borta är den - inklusive tågkort, studentkort, KÖRKORT, bibliotekskort, och alla dessa H&M,Vero Moda,Team Sportia,Espresso House-kort... Men det enda som egentligen är störande och ställer till problem är mitt körkort (som jag älskade:P) och mitt tågrabattkort. Jag hade iallafall inga kontanter i och ingen har använt mina kort.

That's life! Det finns värre saker :)

Som tur var hade vi jätteskoj ändå resten av helgen, lördagkvällen käkade vi på en dålig restaurang haha, men sen gick vi till hostelet för att fixa oss och gå ut och parta! Gick till Strawberry Moons, sjuukt mkt folk och jättekul!! Har kommit fram till att jag måste ut å dansa med Cassi oftare, helt stört va rolig hon är när hon dansar! Kolla in det :D hahah.. På söndagen blev det mer gå runt på stan och bara mysa =) Vid 9 åkte jag till tågstationen och tjejerna drog till Hardrock för att käka, jättetråkigt att åka tillbaka när man varit med kompisar hemifrån för då känns det liksom som att man ska tillbaka till Vänersborg tillsammans, men nu känns det ju såklart bra igen att jag är här, hade nog ångrat mig om jag hade hängt med hem :P
Tågresan hem gick iaf bra vilket var skönt efter min otur, men lite trött är jag fortfarande :)

Hittills har jag fixat nytt studentkort och bibliotekskort, och mitt engelska bankkort har redan kommit, men körkortet kommer nog dröja..


Nu ska jag försöka lägga upp massa bilder, äntligen.. :)
Sen blir det hämta tjejerna och åka till lekplatsen eller hem hit för å leka med dom i solen! Köpte en fotboll igår till dom :) Gul och Blå såklart!!!!!!!!!

Ha det bäst alla!
xoxo


Susi, Sofie, Jag, Johanna, Vanessa och Silke - redo för bowling!


Schnyggt!


Laura och Johanna - förfest på hostelet i London


Me


Jag, Laura & Johanna


Big Ben


London Eye


Sofie, Jag, Kim - framför en kyrka i Bath


Levande staty!


Himla fräck var han :)


The Roman Baths - här badade romarna för 2000 år sedan


Statyer och turister med ljudguider ;)


Vi (Fotograf: Kim)


Ikea och svensk mat!!!!


Vanessa, Silke, Susi och Kim på Hog's Head


En stor stark, tack!


Söta Vanessa som har åkt hem :(

Okej, bilderna från denna helgen får jag lägga upp senare eller imorn, det blev så många :)
Be patient!

Linda ♥


åh nej!

gud va störande, det regnade precis igen, jättemkt!! och blåste som bara den. nu är det sol igen och verkar inte blåsa mkt alls. kan man ha mer beslutsångest? men jag antar att det snart kommer regna igen, så detta är nog inte bästa dagen att gå ut å springa. så jag skiter i min joggingrunda :) satsar på chilla så min snuva försvinner!
thats it. japp :p nu har jag bestämt mig. nästan...  ;)

(råkade byta design på bloggen igen, vad tycks? kan nämligen inte byta tillbaka just nu hehe..)
stay cool

Bath och IKEA

Idag är det internationella kvinnodagen! Go us! :D

Så vad har jag gjort i veckan?
Klippt mig, inte så mkt dock men det blev en snedlugg, lite skillnad iaf =) kanske blir hellugg nästa gång!
Pluggat + varit på college
Lunchat med Jo och en ny svensk tjej som heter Kim, nice nice!
Kollat One Tree Hill..... :) Har beställt säsong 5 nu från HMV, bara 17 pund wehej:D
INTE varit på gymmet 3 gånger, bara 2. not well done me.. Tänkte iaf ut och springa idag istället, men just nu ÖSER det ner utanför fönstret, värsta jag sett på länge.. Så jag får se om det blir av senare, annars ska jag minsann gå till gymmet 4 gånger nästa vecka ;)

Jag tjänade lite extra pengar i veckan också, satt barnvakt i torsdags och i fredags städade jag övervåningen i huset jag städade undervåningen i förra veckan... =)

Vad har ni gjort?


Igår drog sverige-gänget (jag, johanna, sofie och kim) till Bath som ligger ungefär 1½ timma härifrån (2½ om man kör fel hundra gånger:D).. Inget fel på föraren Johanna men skyltarna i England är kassa!! I alla fall, tillslut var vi där och vädret var helt okej :) Gick runt och kikade i staden, jättefint är det! Allt är väldigt gammalt och bevarat.. även allt nytt byggs i gammal stil liksom. Very pretty :) Gick in på The Roman Baths som är som ett museum bevarat från 2000 år sedan, när romarna bodde där och byggde vad man fortfarande går runt på.. :) om ni fattar. Varma källor och sånt som dom badade i, och kalla också såklart, så där gick vi runt med varsin ljudguide haha.. men det var intressant och kul att se!
Sen åkte vi till IKEA!!!! :D Oj va vi shoppade loss i "The Swedish Foodshop", haha det var helt galet. Knäckebröd, kardemummaskorpor, lingonsylt, hallon/blåbärs sylt, flädersaft, kaviar, falukorv, brödmix (både lingonlimpa och rågbröd), marabouchoklad, salta sillar, ahlgrens bilar, godissnören, Norrlands Guld, osv osv ... Jag köpte inte allt detta asså men tillsammans blev det en del haha! Great fun :)

Sen var vi trötta och åkte hem till mig för å kika The Notebook.. den är ju så himla fin :) Se den om ni inte sett den!

Jag ska lägga upp bilder men har inte tid nu för jag ska ut å springa!! :D Det är sol, blå himmel igen. Sen kommer Laura förbi, får se vad vi hittar på. Kanske bio senare med resten också, om vi vill och orkar.

Ha en bra dag alla!
På fredag åker jag till London för å träffa Vänersborgare!!!!!! :D

Pussåkram
Linda


pics.pics.

 Toddeloo!

Jag är inte på mitt bästa skrivhumör så det blir bara lite bilder från helgen med mera...
Idag har det varit sol och skönt igen och jag har haft en helt okej dag!

Här bor jag, tro det eller ej ;)

Promenad på fälten.. :)


Och här bor Sofia, tro det eller ej ;)





Lite pose pose pose:







Cupcake!! ♥

























Och så avslutar vi med ett par skor mitt i alltihopa, men dom är mina och SNYGGA! hihi :)




Så det blev en del bilder, finns fler från helgen i London med mera men dom får vi ta en annan gång!
Over and out for today
Lindsy

Pubar och Torquay

Ja då var jag hemma igen, (home as in UK), efter en rolig vecka och helg! Fortfarande; gud va tiden går fort!

Veckan började rätt bra, skönt att vara tillbaka i vardagen efter ett lov med tjejerna. Minns inte riktigt hur min måndag såg ut men på kvällen blev det iaf barnvakt vilket gjorde att jag tjänade ihop min taxiutgift... :) Var väldigt chill, barnen sov och jag kollade Lipstick Jungle. Vaknade trött på tisdagen men kämpade mig upp för en dusch och gjorde mig i ordning för college som vanligt på tisdagmorgonar :) Var jättekul, jag gillar verkligen min lärare ! Blev cheeseburgare från Donken till lunch och kaffe på Starbucks med tjejerna, sedan vidare för sånglektion som också var väldigt kul! Ska kanske va med i en "Musikfestival" i Reading där man tävlar haha! Fattade inte riktigt men det kan nog va skoj, kommer dock inte göra det för att vinna :D Kanske blir en duett med Johanna snart också!

Onsdag var stressigt, upp och jobba som vanligt förstås, hem och städa lite jättefort, vidare till ett annat hus som skulle städas i 2 timmar, hem igen och gå ut med hundarna och städa lite till för att sen hämta Sofia på tågstationen :) Städningen hos Julie som hon heter gick jättebra och det var bra betalt ;) Ska städa på fredag igen men efter det tror jag dom får tillbaka sin städerska ...

Så, det var jättekul att träffa sofia!!! :) Vi började med att åka hem till mig, eftersom hon var här ons-fre var jag tvungen att jobba som vanligt men tjejerna älskade henne och det gick jättebra! Hämtade tjejerna på onsdagen och åkte direkt till Marlborough för klippning. Var rätt nice fast tog låång tid. Fick lämna sofia med tjejerna hos frisören 10 min och gå och köpa kaffe på Costa åt mig och Sofia hehe =) Satt och läste LOOK och pratade, vilket våra dagar tillsammans i stort sett har gått ut på, praaaaaaaaaata. haha! men det har varit jättetrevligt och skönt att prata lite vänersborg och sånt som båda har lite koll på om ni förstår :)
På kvällen åkte vi till Hog's Head (en bra pub i Newbury) för en öl och ännu mer prat. Där hamnade vi även torsdag-kväll - kul att man varierar sig haha - men det var nice. Visade sig att när vi kom till sofia i Torguay hade dom också Hog's Head där haha. Jaja :) I torsdags var vi även å luncha med Johanna, skönt att träffa henne lite, och jag visade vårt shoppingutbud .. ;) Blev Confessions of a shopaholic på kvällen i Swindon innan vi som sagt åkte till puben igen, men det var en mkt bra kväll. Rolig film btw, men har du ont om pengar kan det väntas till den finns på dvd :)

Fredag blev promenad med hundarna och systemkameran (bilder kommer), lite städning som jag inte hunnit göra, sofia hjälpte till (perfekt med en extra städerska/barnpassare/dogwalker), och planering inför helgen. Tog tåget vid 6 och var framme i Torquay, Devon runt 9! Dumt var att jag inte hade köpt tågbiljett på internet i förväg, för det visade sig vara 20 pund BILLIGARE än på tåget! men men, det var bara att acceptera och betala..

Oj vad jag skriver, orkar ni läsa?

Fredagkväll blev bara chill, lördag kollade vi in shoppingutbudet hos sofia istället vilket var lite bättre än här, käkade på ett tomt Prezzo (italiensk restaurang), och då menar jag verkligen utan en enda kotte! Men maten var bra :D
Hem och tog det lite lugnt, laddade inför kvällen men några One Tree Hill avsnitt (YAY!!) och lite vin.
Vid 10 tog vi tillslut tag i oss själva och tog taxin ner till stan :) Började med att få reda på att om man drack alkohol "på stan" blev man tagen av polisen om dom såg en. Alla dessa Engelska regler alltså... ;)

Gick till Mambos vilket förövrigt blev vårat favoritställe. Bra musik och massssa folk. Varmt som bara den :)
Flyttade oss runt till lite olika ställen, gratis inträde nästan överallt vilket är sjukt bra, men avslutade kvällen där vi började!
Taxi hem igen och då lärde vi oss ännu mer om England och regler, efter 11 är det dyrare att åka taxi och dom tar betalt var 40:e sekund, alltså tidsberoende, inte längd. Knepigt och dumt!

Idag har vi haft en underbar dag med strålande sol! Våren är här!! Typ :)
Gick ner till havet (10 min) och satte oss med lite fika vid stranden och kollade på folk, pratade ännu mer, tog masssa kort, solade och bara njöt! Kan det bli bättre...
Torquay är Englands varmaste del och det var jättefint där, men jag tror ändå jag föredrar mitt kära Froxfield, mer engelskt här på något sätt. Det fanns tillochmed palmer hos sofia! Jättefräckt, men kändes mer som grekland eller liknande än UK :)

Så, det var min helg! Behöver ni mer information får ni ringa, så jobbigt att skriva alla detaljer här liksom ;)


Bilder kommer som sagt, även på facebook (min eller Sofia Kindbergs), eftersom vi tog tusentals kort idag i solen!
Pose pose pose ;)
Men jag orkar inte ladda över och greja nu..

Min vecka blir nog rätt lugn, ska ta mig till gymmet minst 3 gånger har jag bestämt men förutom det har jag inga direkta planer. Ska bli skönt att vara här nästa helg, även om det blir någon dagsutflykt någonstans kanske :)
Hoppas på tillfrågning om barnvakt någonstans också, hade inte varit fel på onsdag eller fredagkväll tex!

Time for bed.



XOXO
Linda

RSS 2.0