Torsdag 090129

Så, konserten igår var GRYM!!!
Fabulous, amazing, wonderful! :)














En liten miss dock som egentligen inte var liten alls (men man får tänka positivt..) var att tunnelbanan var segast någonsin och gjorde oss 35 min försena vilket betydde att vi fick vara utan bonusen LADY GAGA !! sjukt tråkigt men det är ju så det är, finns inget att göra åt saken. vi åkte hemfrån så tidigt vi kunde och sprang in på O2, men det hjälpte inte. jag har bestämt mig att jag ska gå å se henne en annan gång, när hon är huvudartist istället! :D men det är alltid synd när man sett fram emot något..

iaf var Ne-Yo helt underbart bra, åh va man blev peppad!! och pussycat dolls, oj oj oj :) bästa showen ever!!!!
dom hade 5 killdansare med sig och vissa nummer var bara dans, jättejättejättebra! förstår inte hur dom orkar, världens högaste klackar, varmt som bara den och sjunga och dansa gärnet HELA TIDEN. dom är så grymma!!!

dagen idag har varit sådär däremot, tror att det mest berott på brist på sömn.
men varit lite halv-opepp hela dagen! (vi kom trots allt hem halv 3 inatt..)
så efter lite bild-upplägg på facebook nu ska jag ta å sova! imorn blir det gymma och städa.
får se om det blir ngn tid över till powernap ... :)


saknar er där hemma

puss å kram till sverige!
linda  ( vill tillbaka till igår ! ! ! )


HERE I COME!

Japp nu drar vi!!!! efter jag hämtat tjejerna och så ...

here I come pussycat dolls!
I'm excited.... :)


Längtar...

gör jag tills om 44 timmar!!! :) wehej va kul det ska bli. jag och johanna pratade precis läänge i telefon och planerade bil/tåg resan dit m.m.. och vad man ska ha för kläder på sig haha!

dessutom var jag tvungen och ringa pappa Cege för bankärenden :D

idag har jag städat Nicks bil, det var väldigt välbehövligt men rätt skoj :) eftersom jag ska ha den tills vidare kände jag att jag var tvungen, jag gillar inte smutsiga bilar! så jag dammsög, dammade, köpte luftfräschare, tankade och tvättade i biltvätt! haha allt på en gång. biltvätt är ju sjukt billigt här mot hemma, 3 pund!

jag har även gått en promenad med hundarna i solen, tränat spinning, och städat en del av huset! fått mkt beröm för det btw, då är det kul! "it looks like you've licked the place" haha!

igår blev det bio igen :p laura kunde inte i fredags så hon ville också se en film ;) det blev YES MAN, rätt bra!!

blir få ord idag, jag måste plugga lite innan sängdags!

stay fresh
LINDA

Lördag

Det blir en ny bil för mig.... så snart som möjligt förhoppningsvis men man vet ju aldrig hur lätt det är att få tag i en!
Visade sig iaf att orsaken var en vattenläcka i bilen, vilket jag visste om att jag hade och som skulle kollats upp närmare veckan som kommer, men tydligen hade den varit större än dom trodde och spridit sig i "ledningarna" (?) och ROSTAT sönder bultarna till hjulet. Jättebra... Så att laga den skulle kosta £550 vilket gör det billigare att köpa en ny begagnad. Idag hade Nick varit och kollat på en ford escort, vet inte om det blir den men hade ju varit bra om vi kan köpa en snaaart. Dock är tydligen en sådan större och hur ska det då gå med fickparkeringarna??!! :D Tills dess kommer iaf min vardag funka genom att jag kör Nick till tåget på morgonen (innan 7, jippie) och sen använda hans bil under dagarna.


Igår var jag johanna och sofie på bio och såg Bride Wars, mycket trevligt ! :) ("It's crazy, they haven't spoken for a week - that's like a century in girls-years"). Sedan sov vi hos johanna eftersom jag inte har bil, och åkte tåget till Reading idag för lite shopping och kolla-runt :) Blev en väska från HM och en cardigan från Miss Selfridge! Och mina efterlängtade strumpbyxor från PRIMARK förstås! :D Provade även vääääärldens finaste klänning från Bank som hade kostat 50 pund men var sänkt till 19 (!), men storlekarna var helt konstiga så den passade inte :(

Nu är jag hemma för barnpassning vilket dock inte behövdes längre eftersom Donna har huvudvärk och inte åkte med på partajet dom skulle på. Men det är rätt lugnt för mig, kände ändå för en hemmakväll ikväll. Blir nog lite serier och mys i mina mjukisar som redan är på! :D


Imorn kankse jag ska träffa Laura, och så har jag bestämt mig för att orka ut och springa :)

Nästa helg blir det iaf äntligen (som det ser ut nu) utgång i London med Emmy! yay :)


Over and Out
linda


galet

glad är jag just nu!!! :D

fick precis mejl från ticketmaster där jag beställt biljetterna till pussycat på ons, och LADY GAGA ska också spela!!!!!!!!!!!! fräckt eller vad.. sjuukt ! :D



Doors: 18:30
Lady GaGa 19:00 - 19:30
Ne-Yo 19:40 - 20:30
Pussycat Dolls 21:00 - 22:30
Finish: 22:30
yay yay yay!!!

(ingen framgång med bilen hittills ni som undrar...)

förövrigt är Channing Tatum bland det snyggaste haha..
(eftersom det blev lite halvnaket tänkte jag att en liten bild får räcka, så här kommer en sådan, haha!)

han tillsammans med Wentworth Miller slår dom flesta!:D


ha det bäst!
L I N D S Y ♥


Hjullös

jajemän, hjullöst var det!
Let the story begin..

Gårdagen var bra med lite städning (sjukt svettig efter dammsugning av alla dessa heltäckningsmattor), ett avsnitt One Tree Hill, en powernap på 20 min, omelett till lunch och värsta goda småpajer med spenat m.m till middag (kocken linda gjorde stora insatsen -  sätt på ugnen, vänta 18 min och vips ! är dom klara).

Kvällen kom och jag åkte till Johanna (15-20 min med bil, varav halva tiden på 120-motorväg) där vi mest pratade och åt glass! :D mkt trevligt, försökte även boka tåg till london nästa onsdag - pussycat dolls konserten :) - men det visade sig vara krångligare än vi trodde. anyway, strax innan 11 var det dags för hemgång och jag satte mig i bilen och började köra i det härliga regn+blåst-vädret. Plötsligt (!) kände jag att ojojoj nu är nånting fel, bromsade och fick som tur var stopp på bilen i mittenfilen, där man normalt inte kör, och såg hur mitt hjul rullade bort i världens fart i höger vägkant! Så, hjulet hade alltså lossnat, bara sådär. Lite chockad (men helt oskadd förstås) ringde jag Nick & Donna, utan framgång eftersom dom sov och telefonen här är svår att höra även när man är vaken.. Ringde och ringde men ingen svarade. Som tur var fanns föräldrarna i Vänersborg redo för nattsamtal och jag pratade med dom för att få råd om vad jag skulle göra.. :) stod ju trots allt i mitten av vägen, hade ingen jacka med mig och det spöregnade ute och var mörkt.. men med varningsblinkers och halvljus funkade det efter omständigheterna bra! :D (ska även nämnas att det SOM TUR VAR inte hände på motorvägen utan på en väg där man "bara" kör i 90). I vilket fall, äventyret slutar med att jag sittandes med bälte på i bilen väntar 30 min på Johanna och hennes värdpappa som snällt kom och räddade mig. Han bogserade bort bilen från vägen där vi lämnade den och jag fick skjuts hem. Väl hemma väckte jag Nick och såklart blev han också chockad. Jag gick iaf och la mig och han åkte för att kolla på bilen. Richard (johannas värdpappa) var hur snäll som helst och hade tillochmed stannat på vägen tillbaka för att leta ytterligare efter hjulet. Han hittade det... :)

Iaf, jag somnade efter ett tag, Donna däremot kunde inte sova på hela natten, hon låg och tänkte på hur detta kunde hända när den gått igenom besiktningen och var upprörd ifall dom helt enkelt missat detta. kunde ju gått värre!

Idag gick jag upp som vanligt, hjälpte tjejerna på morgonen, men Donna körde tjejerna till skolan. Så jag är ganska fast här i huset idag kan man säga haha.. Skulle vart på college nu men det blev inget med det heller, inte spinningen jag hade bokat till 13.15 heller!

Bilverkstaden ska iaf hämta min bil kl 4 idag (den står fortf där den förlorade sitt kära hjul) och kolla på den, förhoppningsvis får jag tillgång till den eller någon annan bil snarast! Nick och Donna känner sig dock dumma för att dom inte hörde mig ringa, och har sagt att dom ska skaffa telefon i sovrummet :) Och även lovat att jag INTE ska köra den bilen förrän vi är HELT säkra på att den är säker, då ville dom hellre köpa en ny.

Så, min dag kommer va rätt lugn, säkert lite one tree hill, ska även försöka plugga lite! Och istället för gymmet kanske det blir ett eget pass framför en träningsvideo i vardagsrummet! haha! fast jag kanske väljer att sova istället... ;)

Dags för lunch.

xoxo
Linda


Måndag 090119

Godmorgon!!!!


Klockan är halv tolv och min dag hittills har sett ut som följande;
Vakna - trött
Halvkaos på morgonen - ingen mjölk finns till tjejerna, kläder passar inte, sängar orkas inte bäddas, sena blir vi
Lämnar tjejerna i skolan - det mesta är frid och fröjd igen
Åker till bilverkstaden - konstaterar en vattenläcka (?). Ska tillbaka imorgon.
Hem igen - diskar, sorterar sjukt mkt återvinning, städar

Ska dammsuga i stort sett hela huset sen också, och städa tjejernas toalett, men jag var tvungen att ta en paus :)
jag kom på att dom där 10 extra punden jag fick kanske är för städningen?!.. har egentligen inte börjat städa på "riktigt", vad jag vet, just nu gör jag det mesta frivilligt liksom, för Donna skulle gå igenom med mig vad som "ingick". Och det har hon inte gjort så därför har jag antagit att jag inte börjat än.. men jag städar mer nu än innan ändå iofs, så dom kanske gav mig städpengarna ändå om ni fattar... hm. Men har inte städat toaletterna och sånt!:p Jag får prata med henne ikväll :) haha! vilka problem...

ska ut med hundarna en sväng snart oxå, men det är tråkigt väder idag... blåsigt, småregnigt

måndagar är förövrigt alltid lite stressiga, i stort sett ingen mat finns att laga, beth har massa läxor att göra, "the shop" kommer alltid med dålig tajming, alltså hemleveransen av veckans matköp, och jag själv har plugg till college. men men! plötsligt är det tisdag istället.. ;)


jag känner att jag behöver ta mig en tripp till primark! :D
billigt billigt billigt - och oftast bra!
men det får bli om typ 2 helger .. :/

some pics..


 
tacokväll med johanna och sofie

 
sötaste hundvalpen

 
laura 21!

 
sabrina och séverine :)

 
me and jo

 
bästa bilden! :D

 
kirtzell och sessan i london!


dags för lunch, promenad, dammsuga! klockan har hunnit bli en timma mer, yay;)

over and out
lindsy


♥min favorit♥




ännu en helg.

I fredags blev jag som sagt barnvakt, men det funkade bra och laura kom hit och vi hade skoj! :) Kollade "Forgetting sarah marshall", värd att ses! :D

Gårdagen var jättekul! Jag, johanna, laura, sabrina och severine (de två sistnämnda två franska tjejer som vi inte träffat innan) lagade mat och hade förfest hos johanna, jättegod mat och jättekul! :D gick inte ut förrän 12-halv 1, och då blev det Liquid i newbury. Sabrina och severine följde inte med dock vilket va synd men det var väldigt kul att träffa dom! Så jag johanna och laura fick äga dansgolvet lite och ha skoj. Sen hem till johanna igen för lite nattamat och sleepover. Vaknade trött idag och åkte in till london vid 1, lite segt men var ändå peppad,skulle träffa jessica och alexandra som är här tills ons ! :) det var mys, satt på pizza express en evighet med 3rätters och vin haha - så det ska va! Mkt mer än det gjorde vi dock inte men det var nice ändå, skönt att vara hemma nu däremot, ser fram emot nattsömnen .. :)

Var ju som sagt lite besviken på Nick när han inte frågade innan om barnvakt, men såg idag på mitt konto att jag fått £10 extra, måste varit därför, väldigt snällt av dom! Ska fråga donna imorn och tacka! det hade dom inte behövts, men det är ju ett bra sätt att säga förlåt på .. :)

imorn ska jag verkligen ladda över bilder!! lovar ! =)
har inte direkt mkt planer för imorn ändå, ska ta det lugnt mest hela dagen. spinning på kvällen iofs!
och så måste jag komma ihåg att åka förbi bilverkstaden!

imorn åker min kära martina!!!! asien australien nya zeeland i 3 mån, åååh :)
kommer sakna dej, saknar er alla när jag ser bilder mm! hoppas ni hade kul igår!

nä, dags att förbereda för natten. redan sent!

so long
linda


so what?

vart var jag sist?

några andra dagar har gått iaf och livet rullar på! rätt skoj på college, börjar bli bättre och bättre kompis med alla vilket är skoj. och så känns det skönt att det är långt kvar tills examen!:D

igår fyllde laura 21 och jag hon och johanna åkte till marlborough för middag! jättemys:)
ska orka lägga upp bilder från allt möjligt snart, men jag är lite lat!
har varit på gymmet tis och ons nu, ska dit imorn igen och det känns riktigt bra, är skoj att komma igång igen. dessutom ska jag byta medlemsskap till ett som är mer än hälften så billigt (!), bara pass ingår, inga maskiner och sånt men jag har aldrig självdisciplin till att gå dit för att gymma för mig själv ändå. by the way har jag aldrig lärt mig det där med häften så lite, dubbelt så mycket, hälften så mkt? :)

nick kom just in i mitt rum och gjorde mig lite irriterad/besviken..
han sa att han och donna har bokat biobiljetter till imorn och ville bara fråga mig om jag ville bjuda hem ngn hit eftersom jag skulle va hemma med tjejerna. det var ju snällt men jag hade föredragit "har du några planer för imornkväll? jag och donna tänkte nämligen gå på bio", inte "vi har redan bokat och du har inget val"... jag laura och johanna har nämligen redan planer :( blä! vi tänkte också bio.. men det blir inget med det då! och såklart är jag för klen för att visa mig ens en smula besviken - "sure, its fine, we thought of cinema as well but we haven't got any tickets yet so don't worry"..

vill inte bli tagen för given.

nu är det snart matdags hoppas jag. ska snart ta tag i det också och fråga om det är okej att jag antingen lagar till mig själv om donna bara berättar vad hon tänkt, eller att hon lagar till mig oxå men att jag äter det en dag efter hela tiden.. :) vill inte äta så sent nämligen, inga fördelar alls med det! men en sak i taget! (vad nu den andra saken är haha)

förresten är min bil kass.. värmen har gått sönder nu så det är svinkallt, det är alltid immigt på bakrutan så jag inte ser så bra, motorhuven gick inte att öppna (men modig som jag är stannade jag på en bilgrej och frågade om någon kunde hjälpa mig, två killar hjälpte mig vänligt men när jag även ville försäkra mig om att jag fyllde på spolarvätska i rätt hål så skrattade dom mest åt mig:D), mitt bälte är lite knepigt men sitter bra när det väl sitter - oroa er inte. på måndag ska jag lämna in den för koll !

laddat ner massa ny musik nu, mer pussycat dolls, måste ju förbereda, och pink och partymusik och mamma mia-musik och lejonkungenmusik :)

skriver snart igen.

xoxo
linda

YAY!!

JA, mitt piano kom så fint levererat idag! blev jätteglaaad :)
hade lite annat där i kartongen också som var efterlängtat, one tree hill och gossip girl boxarna tex och min nya morgonrock! var överlycklig tills jag började spela och märkte att en tangent var trasig - fick panik. så jag ringde pappa och efter ett fåtal minuter lyckades vi hitta problemet och oj va bra det funkar igen! :D
hade vart katastrof faktiskt utan den tangenten, mitt i den ettstrukna oktaven! hihi :)

kan dock bli jobbigt för tjejerna vill spela hela tiden och har redan lyckats bråka om vems tur det var! haha. jag får väl sätta upp några regler. i vilket fall får dom inte spela när jag inte vet om, man vet ju aldrig med 5-9 åringar! jessica tex kom in och tryckte lite med KLADDIGA fingrar, ajabaja! =)

förra veckan var jag sjukt lat och trött, ville mest sova hela tiden haha men det känns lite bättre nu! tror det är för jag vant mig mer. städat lite och tvättat idag, duktiga jag! imorn är det college och sånglektion dock så jag borde inte vara uppe nu..

mkt annat har inte hänt så jag sätter punkt där.

so long
linda

P.S. tror ni att jag skulle passa i lugg? :) bra/dålig idé?

söndag

Hej!

Idag har vi ätit köttbullar!! :D mamma lagade innan jag åkte hit som jag tog med mig :)
yummi! och dom tyckte det var jättegott, tack till dej mamma :) millie var inte hemma dock så 4 köttbullar sparades till henne med motvilja haha!

Igår var jag på fest hos laura som sagt, med nick och donna och mest vuxna! Helt okej, kul att träffa laura men resten (förutom lauras värdföräldrar) var rätt tråkiga och osociala hehe.. tänkte gå runt och hälsa och va artig haha, men fick knappt någon ögonkontakt så jag bestämde mig snabbt för att strunta i det! nick och donna tyckte tydligen också dom var tråkiga så det var ju bra haha...

idag sov jag länge igen, känns alltid dumt att komma upp vid halv 12-12 och säga godmorgon men men... jag vet att nick och donna inte bryr sig men tjejerna kommenterar det alltid! :p helgerna är ju faktiskt min enda chans att sova lite.. :)

resten av dagen gick rätt segt och jag var uttråkad! så då spelade jag memory med beth och jessica och sen lekte vi med klippdockor!! :D haha, rätt skoj faktiskt.
försöker fortf ta tag i en uppsats till college, den ska inte ens va lång men jag har sjukt svårt att komma igång med den! blockerar all den lilla fantasi jag har. dessutom behöver jag inte göra det, men jag får dåligt samvete om jag inte gjort allt!:p har iaf genom college lärt mig att jag ska vänta ett tag till med att börja plugga hehe, ingen motivation för det än !

just nu sitter jag och kikar "dancing on ice", som lets dance fast på is. rätt skoj faktiskt! :)
imorn blir det back to work, och då börjar som sagt min träning igen! slut på latandet! ska försöka komma till gymmet 3-4 gånger i veckan nu, får se hur det går =)

känns som det faktiskt kommer gå väldigt fort tiden fram till sommaren, kommer nog bli mkt att se fram emot!
i helgen ska jag nog till emmy för att gå ut i london å så, sen på söndag kommer jessica till london så då ska vi umgås en dag :) sen 28e är det ju pussycat, i mars kanske casandra och carro kommer hit :D och i april kommer ju familjen! (nya köttbullar är beställda tills dess).. sen blir det ju säkert annat kul som händer också! tror jag ska va med på elevkonsert (sånglektionerna) någon gång också! och så kommer jag ha massa nya pianolåtar att lära mig ju! :D

förresten det var världens sötaste hundvalp med igår, ska lägga upp bild i veckan! åh va man vill ha en :)
btw är hundarna här lite bättre nu, humphrey tigger inte lika mkt viket är skönt.

oj va jag pratar, nu är batteriet på datorn snart slut så jag ska sluta!
på onsdag fyller laura år och då blir det kanske bowling!! ska åka skridskor ngn gång snart också hoppas jag.

take care!
xoxo
linda

Bokat

Jag har bokat hemresa till studenten nu och så har mamma pappa och sis bokat resa hit! :)
kul kul kul!

längtar.

Nu har jag fördrivit alldeles för mkt tid framför denna skärm, ska ta tag i mig och börja förbereda för kalajset ikväll! Locka håret kanske? :)

Igår blev det mys med johanna och sofie, lagade tacos och drack vin! Sent blev det dock så idag blev det sovmorgon, efterlängtat!

Precis blivit frågad om städning här igen, och jag sa ja. Får testa på det iaf, tycker nog inte riktigt det är värt det för pengarna men det går ju alltid förhandla senare ;) Då har jag ju mer att göra på dagarna iaf! Känns som nick och donna har blivit strängare nu efter jul, haha.

Som sagt, nu ska jag lämna datorn.
Stay in touch!

lindsy


Förändring

bara ändrat design lite, oroa er inte - samma blogg, samma jag!

Helg snart

...sköönt! längtar tills sovmorgon!

ja nu snart har en vecka gått, jag börjar sakta med säkert komma in i vardagen igen..
kommer inte hem i maj vilket jag hade planerat - känns tråkigt men börjar hitta fördelar med det nu som gör mig lite gladare, hihi :) juni till studenten blir det sverige iaf!!! ska försöka boka snart.

snaaaart blir dom här mina!! :D


går runt och väntar på mitt piano som kommer nästa vecka och dessa som antagligen kommer om 2! nice nice!

imorn blir det jobb som vanligt, ska nog inte göra mkt på dagen, vad finns det för alternativ liksom? :) nästa vecka ska jag ta tag i gymmandet igen, då går ju lite tid åt det förhoppningsvis! än så länge får jag låta kroppen vila tills förkylningen är helt borta! på tisdag börjar sånglektionerna igen också =)

imornkväll blir det nog matlagning med johanna, laura, sofie och kanske vanessa, en tjej från skolan.
kanske blir pub-besök också, jag och johanna har bestämt oss för att se mer av england och göra mer engelska saker! haha! sen på lördag ska jag sooova, och på kvällen blir det fest hemma hos laura, hennes värdpappa fyller 40 och hon 21 på ons, så det blir blandning mellan vuxna och ungdomar! blir nog skoj :) lungt dock med tanke på penicillin!

sen på söndag får vi se, kasnke bio för ovanlighetens skull ?

nu snart är det dags för mat! jag hungrar ihjääl :) längtar efter er,

lots of love
linda

P.S. 20 dagar kvar till PUSSYCAT DOLLS!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back in UK

ja, då var man tillbaka!
efter 2½ veckas sverige-vistelse känns det lite tråkigt på ngt sätt, men jag vänjer mig nog snart igen!
hade det så bra hemma bara, träffade familj, släkt och vänner.. kan det bli bättre? :)
men när allt kommer igång igen och jag träffar kompisarna här å så så ska jag nog allt trivas igen! sakna är väl bra antar jag.

snart kommer också mitt el-piano som jag fick i julklapp av mamma och pappa, åh vad jag längtar!!!:D
och så har jag fått låna pappas laptop, sjukt mkt bättre :)

jul var jättemys, var på liseberg också med famijen och mormor och morfar, nyår var helt okej och några dagar uppe i sälen hann jag med som var underbara! bara umgås med sis och mamma och pappa :)
sjukt kul att träffa alla tjejerna också, det är guld värt!

som det verkar nu kommer lite folk hälsa på mig nu i vår också, himla kul om det blir så!
ska försoka kolla datum för hemresor och sånt med nick och donna så snart som möjligt, alltid kul att ha det planerat och så är det ju mkt billigare om man bokar i tid..

lite bilder kommer här från veckorna hemma!

systrarna eriksson


jul på liseberg


mina tjejer!


sälen - inte fel


finaste, sakna


haha cooling


snökanoner

det var det, nu ska jag snart försöka sova, upp tidigt imorn för och duscha och sånt!
imorn ska nog laura komma förbi en stund och så ska jag luncha med johanna! :)
college också, hoppas det blir skoj. orkar inte med för mkt plugg bara!

saknar er där hemma, men vi ses snart igen!:)

over and out
linda

RSS 2.0