London..

..var jattemys igar! :)
akte in for mig sjalv, gick runt lite, sen motte jag upp emmy och vi hade jattetrevligt! :)
shoppade, at mat och drack vin, pratade.
ska in nasta gang det blir tillfalle och festa ihop, sa kan jag sova hos henne!
hem kom jag med nya skor (oops) och en skjortklanning! och en julklapp till namner-inga-namn.

idag daremot mar jag inte sa bra :( sov jattedaligt inatt med varldens magont, vet inte varfor, och det kanns som jag borjar fa influensa nu. men men, kanske gar over om jag bara tar det lugnt idag! skulle egentligen fika och sa med sofie, men jag stannar hemma om jag kanner mig sahar...

idag anlander johanna, en ny aupair som ska bo i jess familj. jess aker hem pa sondag!! kanns lite trakigt men vi far hoppas att johanna ar trevlig :) idag aker laura hem, den andra australienska tjejen sa igar hade dom far well party, vilket jag missade. men det gjorde inte sa mkt..

nu ska jag melja sofia kindberg, hon kanske vill komma hit som aupair ocksa! :) har en familj till henne, om allt passar.

i fredags hade beth sitt fodelsedagskalas och jag var lekledare. och kock och simvakt haha (vad heter det?).
men det gick bra och var kul. :)

dags att kolla lite satc eller ngt.. vill inte bli sjuk!
over and out
linda





Sex and the city

Ja det raddar min fritid ibland..  ratt ofta!



Sitter har och vantar pa inget alls .. masta tvatta idag, har inga strumpor kvar :)
och ska ut med hundarna som vanligt, men jag ar halvsugen. det ar sa gratt och kallt! ar val bara att ta tag i mig sjalv helt enkelt! jag vill ha sol och sno! langtar sjukt mkt till julen. svensk jul med julbord, pepparkaksbak, traffa slakten, mysa framfor brasan. nar jag kommer hem ska jag mamma och sis shoppa klappar!

forhoppningsvis kommer jag in til london denna helgen, ska fika med en tjej som heter emmy! :)
hon bor i london och jobbar som makeup artist, eriks syrra ar det!
kanske blir bara jag, men jag gillar att ga for mig sjalv. maste leta julklappar i vilket fall =)

min helg var bra, lordagkvallen spenderades tsm med jess, kollade film och kakade popcorn!
i sondags umgicks jag med resten av folket har, vi gick promenad m.m. sen blev det bio! my best friend's girl, inte perfekt men ratt rolig! sa du kan vanta med att se den tills den gar att hyra;)

beths fodelsedag igar ocksa, och wow vilka goda muffins vi at! farligt :)


det blev en drakt i present after all! kandes jattebra, hon blev sa glad! haha jag citerar:
"mummy! my best present is the leotard! (gympadrakten) THEN, the dress - oh no, the bike. and then the dress!"
haha en cykel liksom.. kandes nog bra for donna ;)
pa fredag ska hon ha kalas, bara for ca 5 tjejer.. ska sjunga kareoke, sen aka till simhallen, sen hem och ata mat och tarta. blir nog bra!





datorn har kranglat hela dagen, nu antligen kan jag lagga upp inlagget!
dags for matlagning till tjejerna, ikvall blir det nog bara engelskaplugg och chill!

xoxo
linda

cinema tonight

hoppas jag! :) jag jess och kanske laura! far se vad det blir for film, kanske ghost town eller my best friend's girl.

snart har annu en vecka gatt, tiden gar sa sjukt fort! kommer hem om mindre an 4 veckor.
har varit jattetrott varje dag, sa veckan har varit lite jobbig. vet inte varfor men sover val for lite!
sa idag tog jag sovmorgon, jatteskont:) sen var jag i newbury for lite fonstershopping med kate, en tjej jag traffat nagra ganger bara, hon ar 29 och okej :P sorry for that:)

beth var pa sin nya gymnastik idag igen, och dom sa tydligen att dom ville ha med henne i "eliten"! wow:D
hehe, men valdigt kul for henne. sa antagligen ska hon borja trana fler dagar i veckan, och kanske behover dom min hjalp da pa ngn vardag. skont att slippa lordagmorgnarna :) (fast an sa lange behovde dom ingen hjalp alls sa det spelar ju ingen roll haha).

har inte hant sa mkt nytt sa vet inte vad jag ska skriva! beth fyller ar pa tisdag, letat present men inte hittat ngt bra an..
vill egentligen ge henne en ny traningsdrakt, men alldeles for dyrt antar jag!

jo, sanglektionen!
var dar i tisdags och det var bra, kul att sjunga igen:)
kandes att det var langesen jag hade en sanglektion dock. lararen paminde om olle zanden! haha!
ska dit igen pa tisdag och antagligen fortsatta, det ar jobbigt att ova utan piano har hemma dock.
men jag star nog ut! :)

just nu ar det 10 pers har hemma i huset! lite lagom sadar:D
vi har gaster over natten, sa darfor rymmer jag val till bion sen som sagt !

over and out.
linda




6 veckor!

idag var det 6 veckor sen jag kom hit! sjukt.. pa ett satt kanns det som jag varit har 3 manader typ, samtidigt kanns 6 veckor lange... hm :)

startade dagen med en joggingrunda med Nick och beth idag! mkt bra, jobbigt dock.
nu kom jess och laura, ska aka till marlborough for en fika och sa :)
pa tisdag ska jag pa min forsta sanglektion!!!!! :D yippi.

xoxo
linda

RONDAT FLICKIS!

Idag insag jag hur mkt jag saknar gymnastiken...

Gick upp tidigt i morse (segt), men anledningen var att aka med till Beths nya gymnastik, vilket jag har sett fram emot hela veckan.. :) ville inte forvanta mig for mkt av hallen osv, speciellt nar man har en san fin hall hemma i vanersborg ;), men till min gladje var det bra! tumbling fanns, tva barrar, 3 bommar, och en trampett med nagra vanliga tjockmattor. STOR skillnad mot den andra hallen hon tranar i, den ar en vanlig skolgympasal utan redskap! sa, som nagra av er sakert forstar ar det AG hon borjat med! I vilket fall verkade det valdigt bra, Beth sag lite nervos ut, men jag antar att det berodde pa att hon inte kande nagon av tjejerna dar och att det var nya saker for henne. Forsta gangen pa en barr! Men hon var duktig:)

Iaf, jag blev sjukt sugen pa att vara med (jag vet, det ar inte riktigt for 20aringar men anda...) !
Jag gick iaf fram till tranaren for att fraga om dom har grupper for min alder ocksa men det hade dom tyvarr inte.. dom hade nyss startat med lektioner i hallen om jag fattade ratt. Men vi pratade lite och han fragade om jag ville testa tumblingen. saklart kunde jag inte motsta:) sa en rondat flickis blev det! :D haha. love it! ev kommer jag vara hjalpledare i gruppen, det negativa ar bara att det ar klockan 10 pa lordagar, haha.. men men, det ar kasnke vart det!

nog om det :) en av dom forsta sakerna jag ska gora nar jag kommer hem over jul ar att ga till gymmixhallen!!!!

Resten av dagen har gatt at till en stund pa puben med en ol och vitloksbrod -mums, powernap ungefar 2 timmar haha och engelskaplugg! Har hyrt Honey till mig sjalv sa ska kanske kika den snart.. :)

En annan bra sak, jag har fatt svar fran sanglektionsgrejen!! Yippi. Svarade precis och jag kanske ska borja pa tisdag, det ar 30-minuterslektioner for £15 styck. inte sa farligt iaf.. hoppas hoppas hoppas det ar bra!

Sugen pa att borja dansa ocksa haha, den heta gyminstruktoren pa mitt gym har streetdance lektioner :D tyvarr ar det ratt langt harifran men han skulle saga till om han borjar ha det har i narheten! Me like.

Ikvall ska jag kanske traffa Laura och Jess, vi var valdigt nara pa att komma till london i helgen, till lagenheten!! Tyvarr blev det inte sa av olika anledningar... Lagenheten ar ledig nasta helg oxa sa om nagon vill komma hit ar det varldens basta chans nu!!! :D boka boka boka, haha...

Matdags, maste skynda.
Saknar er, gymnastiken, och mitt piano!

With love
Linda


Stadning?

(jag borde sova nu, jag vet)

Nick och Donna fragade mig forut om jag vill borja stada huset har, istallet for staderskorna.. dom ar lite missnojda med dom tydligen.. (jag var hemma en gang nar dom stadade och dom gor det faktiskt valdigt snabbt och slarvigt..)
saa.. lite extra cash, men mer slit. vad sags? 4 toaletter, 2 duschar (hur stadar man en dusch? :D), sovrummen, damma, dammsuga, moppa koket, torka alla ytor... ratt skont att slippa men samtidigt kanns det som jag lika garna kan gora det! bara att jag ar alldeles for noggrann haha sa det kommer ta 3 timmar per rum! :)

pa tisdag ska jag halla tal i skolan, kom aldrig pa ngt att prata om men donna foreslog abort sa nu blev det det! har grejjat ett tag med det ikvall, nu ar jag trott. Bra Obama att du ar for abort! 

lyssnar pa will youngs leave right now - mkt bra!
har ar en annan fin sak :)
http://www.youtube.com/watch?v=T2NEU6Xf7lM
asch jag ar kass, fattar inte hur man gor for a fa in klippet har pa bloggen :)
darfor lankar jag en till, sjukt fin lat! tack laura :)
http://www.youtube.com/watch?v=nj8td0WxFi4

crying

...crying, crying... inte jag alltsa!

precis kommit hem fran simhallen med jessicas klass och en klass till, dom behovde hjalp och jag tankte att det kan ju vara kul, da har jag ngt att gora liksom :) men... jessica blev som jagvetintevad! jag fick inte prata med ngn annan an henne, da skrek hon.. latt att ignorera en 5aring som fragar ngt? (alla var nyfikna pa vem jag var..) nej. men men, det gick bra salange hon var i poolen, men direkt nar hon kom upp var det samma sak igen. tror hon ar lite trott idag :) i vilket fall ar det ingen bra ide att erbjuda min hjalp ngn mer gang till simhallen!

ska forsoka lugna ner jessica (och beth aswell) med lite saft och frukt! :D

i forrgar var staderskorna har, eller det var bara en ensam tjej denna gangen, och hon lyckades halka nar hon skrubbade duschen, ramla mot glaset sa det sprack i miljoner bitar!!!!!! inte sa jattebra.. hon skadade sig inte som tur var, men var chockad. och donna och nick blev inte jatteglada:) nu far dom duscha i min dusch pa morgonen, men ni som kanner mig vet ju att jag inte stors sa latt i somnen, haha.. sa det funkar fint!

klanningarna jag la upp forut ar fran asos.com, me like! hittat aven assnygga roda pumps fran Miss Selfridge som jag vill ha pa nyar!! men vi far se hur det blir med det :)

ska gora lite nytta nu! for alla som vill veta ar det ratt billigt att ringa hit fran en svensk hemtelefon, sa om ngn ar intresserad kan ni fa mitt hemnr. alskar telefonsamtal fran sverige, fick ett idag fran brobeck!! :)

speak sooooon
L

Klanning









vill ha! :)

Ny vecka!

Har kommer ett (efterlangtat, agnes?) inlagg, varit lite lat det senaste! :)

idag ar tjejerna antligen i skolan igen, inte for att jag inte trivs med dom men 2 veckor hemma med tre tjejer och halvbra vader, det racker :) eftersom dom har langt hostlov har missade jag college i tisdags, vilket jag faktiskt vill ga till, och jag var nara pa att missa det i torsdags ocksa pga av att millie var sjuk, men i sista sekund loste det sig med en kvallskurs!. Hur som helst har det inte hant sa mkt sista veckan, jag har inte haft tid till att ga till gymmet heller sa min vecka var halvtrakig :) men idag ska jag dit och for en stund sen var jag ute pa en 40 minuters promenad med hundarna i sporegn, ratt skont faktiskt :)

i onsdags firade vi "Bonfire-night" i East end, typ 30 minuter harifran. Massssa folk, brasa och skitfracka fyrverkerier! Nick, Donna och tjejerna var ocksa dar men jag akte dit med laura jess och en annan laura! Efter det gick vi till en pub, typiskt engelsk, mkt trevligt. Spelade kort m.m!



I helgen var familjen och halsade pa kompisar nanstans, sa jag hade huset for mig sjalv! Var hundvakt.. :) sa i lordags akte jag laura och sofie och handlade, sen hem hit och lagade god mat, sag film, sjong kareoke och hade allmant skoj!:D var uppe till halv 5, tiden rann ivag. Sondagen gick mest at till att chilla, dagen efter brukar ju bli sa, sa vi sag en till film, laste tidningar, slappade. Pa kvallen akte jag och laura hem till henne for att ata mat haha, vi hade inget alls har sa det blev god paj hos henne och annu en film! Mkt trevlig helg!

Idag har jag aven tagit tag i mig sjalv och hort av mig till ett stalle som har sanglektioner!! Bara mejlat dock, sa vet inget mer. vi far se! Pa lordag ska beth (7aringen) testa en ny gymnastikgrupp, AG(!), i newbury. Om jag kan ska jag hanga med, och dom kanske har ngn grupp jag kan trana med ibland! Weehejj :)

Nu gar klockan for fort, maste hamta tjejerna fran skolan. Ska laga pannkakor till dom sen!! mums.
Take care!!

xoxo


picknick i inte sa bra vader, men vad gor man inte.... :)

WEEKEND

= utgang fredag - sjukt skoj! forfest hos jess, halloweenparty pa liquid i newbury, sleepover hos jess
= ikea lordag (vilket innebar knackebrod, ahlgrens bilar och salta sillar, julmust (!), decilitermatt (antligen!:D), och lingonbrod-mix, sa nu blir det bakning nasta!)
= reading sondag - bio och shopping med sofie :)

bra helg med andra ord! ar trott och matt, orkar inte skriva sa mkt =)

some pics:
 

natti natti!
L

RSS 2.0